Ut på tur, aldri sur

Idag måtte vi møte på øya klokka 10, siden vi hadde utedag. Vi gikk først en runde rundt øya, også hadde vi ca 2 timer fri, da vi kunne gjøre hva vi ville der. Jeg og sunniva hadde en skikkelig jenteprat veldig lenge, men det var godt å få snakket ut. Da vi slo oss til ro fant noen gutter i klassen vårs ut av at de skulle ta folk til ''fange'' med et kjempelangt hoppetau. Først prøvde de seg på meg men fikk ikke det til, og noen minutter senere kom de plutselig bak meg med tauet å knøyt meg fast på alle mulig måter. Så datt jeg, også løftet de meg opp etter tauet. FU.


hahaha, standar at johan alltid finner på noe når vi er på tur osv.bare for at dere sku få se at nok engang gikk jeg med flatt hår. dislike.

ehe, fin rompe elise.<--meg amalie-->

<--vilde amalie -->

Egentlig elsker jeg turdager med klassen/trinnet når det er fint vær. Selv om det blåste, var det ganske mye sol hele tiden og litt varmt egentlig.

liker du å ha turdager med skolen?

3 kommentarer

lauren smith

18.jun.2010 kl.22:39

Nån gang e det koselig på tur me skolen å nån gang ikke :D men i dag va det koselig :P

<3elisejohnsen

19.jun.2010 kl.00:36

ja :D

Sunniva Korvanen

20.jun.2010 kl.15:54

skikkelig koselig me jenteprat;***

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits