bursdag


MatZ og RKD - Alene. er ikke egentlig en stor fan av norsk 'rap', men likte denne sangen.

Idag dro jeg til Ida klokka halv 5, siden vi skulle ordne oss sammen til bursdagen til chanett som begynte klokka 6. Pappa hadde dratt til tromsø, som jeg nevnte i forrige innlegg, og husnøkkelen til mamma lå i bilen hans. Og bilen hans var på politistasjonen.  Så jeg fikk ikke tak i hårspray, kam og toppen jeg skulle bruke i bursdagen. Egentlig skulle pappa komme hjem klokka 5, men han måtte selvfølgelig på ett nytt oppdrag, og endte opp med å dra tilbake til tromsø. Det ble skikkelig stress, men jeg fikk tak i nøkkelen, og fikk skifta klær.

Jeg og ida kom til chanett litt over 6, og vi var faktisk de første som kom. Det var bare chanett og ingeborg som var der fra før, men resten kom etterhvert. Da spise vi pizza, godter, brownies og drakk masse brus mens vi snakket om vanlige jenteting.







aww, søte.

haha vet at jeg hadde en del bilder av glasset mitt med cider, men jeg ble så utrolig fristet til å ta bilder av boblene som var i det. Fikk jo egentlig noen bra bilder. Men sorry for at jeg ikke tok outfitbilde, og bilder av alle oss som var i bursdagen. Var ganske slapp med det, også var jeg ikke helt i humør til å ta bilder av alle sammen fordi ... eh, ja, private grunner :)

Vi så filmen 18 year old virgin. Fyfaen for en syk film! det handla om en 18 år gammel jomfru som ville ha sex med drømmeprinsen hennes, ryan, men han ville ikke knulle en jomfru fordi han hadde en dårlig opplevelse angående det. Derfor måtte hun miste jomfrudommen den kvelden, men det var ikke så enkelt tydeligvis. Derfor ble jeg litt småirritert. Altså, hvor vanskelig er det? omg.
Det var også jeg og ida som sykla til krysse kiosken for å leie filmen.

På slutten av bursdagen hadde vi en slags ''pandoras eske'' lek. Alle skulle skrive 5 spørsmål hver, så skulle vi samle alle spørsmålene i en skål. Det var selvfølgelig anonymt. Gjett hva det ble mest spørsmål om? Fingring, ronking og slike intime ting. Chanett fikk et spørsmål som var sånn her: ''Si alt du har hatt oppi fitta''. Hahahaha, sick.
Men det var skikkelig gøy :)


Laura, Ida og meg da vi hadde hip hop danseframføring for klassen

Har du hatt en koselig kveld?♥

2 kommentarer

monicapedersen

12.jun.2010 kl.01:31

ja :D

ingridkkalvik

12.jun.2010 kl.13:49

koselige bilder! :)

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits