jeg er faktisk litt stolt over meg selv nå


Miley cyrus medley - Christina Grimmie. hun er seriøst dødsflink!

ja, jeg er faktisk litt stolt over meg selv. For det første, jeg fikk 5+ på naturfagsprøven! Det er kjempebra, siden jeg fikk 3- på den forrige prøven, hehhe. Nå blir det 100 kroner på meg :)Jeg syns han kunne gitt meg en sekser siden jeg bare var ett og et halvt poeng unnav, men også fordi
jeg prøvde å smiske litt. egentlig burde jeg forstått at det ikke kom til å funke, siden jeg ikke akkurat er yndlingseleven hans.


hah.

Men den andre grunnen til at jeg er stolt over meg selv er fordi jeg for en gangs skyld gikk hjem fra skolen. Det er egentlig ganske langt å gå, sikkert rundt 1,3 km elns. Det er værtfall langt for meg som ikke engang gidder å gå opp for å spørre pappa når det er middag, jeg pleier å ringe han.
De som kjenner meg vet at det er en sjelden sak når jeg faktisk tar bena fatt. Idag hadde jeg ikke et valg. pappa måtte fly til tromsø med noen fanger, og kommer ikke hjem igjen før klokka 6. Men det var ikke så ille å gå hjem siden det var så fint vær.Hvis dere ser nedfor knærne mine, så er det hull der. Det er amalie som begynte å skjære
løs på tightsen min med ett stållinjal i friminuttet idag. fu<3

huset våres så skikkelig lite ut. Men det er egentlig ikke det. Det er fyi pappa sitt hus,
så det er ikke der jeg bor :)


Idag hadde vi også historieprøve om den indistruelle (?) revulosjonen (?). haha aner ikke hvordan
man skriver de to ordene. Men det var 13 spørsmål, og jeg klarte alle bortsett fra 2. Håper på en svak 5'er uansett. Men vi har det sånn at før prøvene får vi mellom 15-20 spørsmål som vi skal øve på, også får vi kun 10-15 av de.
Herregud hva skulle jeg gjort uten de hjelpearkene!Åherregud, kan ikke tro jeg faktisk klarte 11 av de spørsmålene. Igår etter tentamen klarte jeg å glemme historieboka på skolen, så jeg fikk ikke pugga noe. Syns jeg klarte det ganske bra i og med at jeg ikke hadde pugga mer enn 20 minutt før prøven.
Også skal jeg i bursdag til chanett idag. Kommer kanskje ett innlegg senere med bdag outfit og ett par bilder fra bursdagen hennes :)

Pleier du å gå hjem fra skolen? det gjør ikke jeg.

6 kommentarer

marianmjaanes

11.jun.2010 kl.15:42

Jeg må alltid gå hjem fra skolen xD -.-

11.jun.2010 kl.21:32

markus i klassen hadde skrevet på en prøve plis gi meg en 6 på alle spørsmåla XD

monicapedersen

12.jun.2010 kl.01:11

bruker å sykle, for det går fortere enn å gå :D

<3elisejohnsen

12.jun.2010 kl.01:20

anonym: hahahhahahah :d

monicapedersen: joda, men det gidder ikke æ siden det e så slitsomt me alle de oppoverbakkan :D

mARTINE LAITI

12.jun.2010 kl.16:57

hihi, GARASJEN VÅRRES <3333333

elisejohnsen

12.jun.2010 kl.21:26

heaheahea :D

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits