pms 24/7?


Face Down - Red Jumpsuit Apparatus

Neida, bare veldig veldig sur!
Jeg har gått å surmult hele uka. Vet ikke hvorfor, men i det siste har jeg vært sur på alt og alle. Idag hadde jeg bare lyst til å slå til mattelærern min fordi jeg ikke fikk til algebraoppgavene. Og på mandag hadde jeg så utrolig lyst til å skrive mer drit om musikklærern min på nett og havne hos rektor igjen. Kan ikke noe for at jeg er så sint hele tida. Men det er flere ting som plager meg:

1. Mangel på selvtillit hos jenter.  Når jeg er på formspring osv å ser på spørsmål som: ''si en ting ved deg selv som du liker'' så svarer de: ''jeg liker ingenting med meg selv.'' Altså det må finnet NOE man liker med seg selv. Enten om det er tærne dine, det høyre øyet ditt, leppene dine eller håret så er det jo noe. Helt ærlig tror jeg ikke det finnes en eneste person som ikke liker noe med seg selv.
fyi, dette mener jeg generelt om alle jenter, men en spesiel som jeg sikter til irriterer meg når hun sier slikt
for utifra bildene hennes å dømme sier hun noe helt annet!

2. Været. Vadsø er faktisk en av byene i norge som har minst nedbør, men i det siste har det blåst og regnet som bare faen! Jeg blir så deprimert av det at det kan ikke beskrives. Og idag morgest hadde vi opptil 18 varmegrader, vindstille og sol. Men i kveld begynte det plutselig å hølje. omg, været her skifter mer enn humørsvigningene mine.
 
3. skolen. Alle de TEITE oppgavene vi får av lærerne irriterer meg kraftig. Som musikkprosjekt måtte vi lage en egen rap på NORSK til en lame wannabe-rap melodi. Det er det teiteste jeg har vært med på hittil i år.
Og de utrolig vanskelige algebra oppgavene. Vi hadde EN time med ligninger, også får vi de vanskelige oppgavene. Det verste er at lærern min sir at jeg ikke prøver! Så sa jeg: ''æ prøver jo, men æ forstår fan ikke!'' Så sa han at jeg skulle se tilbake på notatene jeg har gjort, også sa jeg at jeg kan jo ikke gjøre det når jeg ikke forstår en drit av det jeg har skrevet. Jeg gleder meg så sykt til sommerferien begynner, og skolen er ferdig.

4. At jeg er syk atm. Idag bestemte imunnforsvaret mitt seg for å svikte helt, og gjøre meg forkjølet. det startet med at i 2. time, mattetimen da jeg ble pissed off, begynte jeg å nyse kraftig. så begynte det å klø i nesa, å noen minutter etterpå er jeg utrolig rød i øynene og de svir. Først trodde jeg det var allergi, men idag da jeg tok allergimedisinen min forandret ikke tilstanden min seg. Det gjør vondt i hele kroppen min, og vi har ikke nesespray, så jeg kommer garantert til å kveles i natt når jeg skal ''sove''.- gleder du deg til sommerferien? i do.

xoxo ♥

6 kommentarer

IngridKKalvik

04.jun.2010 kl.12:50

jaaa :D

Cherita Emilie

04.jun.2010 kl.12:54

LETT at æ gjør! :D

elisejohnsen

04.jun.2010 kl.16:38

:D

monicapedersen

04.jun.2010 kl.17:14

ja :D:D

mARTINE LAITI

04.jun.2010 kl.17:15

sv: Kosta 5999 kr :-)

Ida Larsen

11.jun.2010 kl.23:05

jaa :D

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits