litt updates


Eminem - Careful What You Wish For♥

Jeg er klar over at jeg ikke har blogget på noen dager nå, men det skjer så mye for tida. Og jeg gidder ikke å beklage meg for dårlig blogging, siden jeg har faktisk et liv utenfor bloggen, og det er min blogg, så jeg velger når jeg vil blogge og når jeg ikke er i humør til det :) så vet vi det.

Idag fikk jeg noen bilder fra osloturen, som vi var på for 2 uker siden elns? jaja, tenkte værtfall å dele de med dere.Hansi, johan, ida og meg


Det  var også noen gutter i klassen som fant det utrolig underholdende å ta masse
seriebilder av meg. Poenget var å få det styggeste bildet av meg.


dessverre får dere bare se ett, de andre var litt for pene.
også er jeg for lat til å legge ut de andre bildene. Det gjør vell heller ingenting siden de er nesten helt lik alle sammen.
Og siden dere ikke har fått resten av osloinnleggene tenkte jeg at jeg skulle skrive kort hva vi gjorde på torsdag og fredag. men jeg husker ikke helt hva vi gjorde nøyaktig de dagene, jeg husker liksom bare det vi gjorde alt i ett.
Jeg husker ikke om vi var på NRK på onsdag eller torsdag, men det er jo ikke så nøye.
værtfall:

Etter en lang natt med ca 2-3 timers søvn dro vi til majorstua med tbanen. så gikk vi derfra og opp til NRK. Herregud det bygget var stort! Det var også en svær fotballbane ved siden av, der en klasse (tror jeg) hadde gym. Kan vell si at jeg snudde hodet et par ganger for å se på guttene som løp i bar overkropp der. De var forresten ca 16 år, så de hadde jo muskler.
Men vi gikk rundt i nrk på en UTROLIG kjedelig omvisning. Jeg og ida tuslet bakerst og fikk ikke med oss noe mens vi gikk. så kom vi til noen trapper som gikk nedover og til et annet bygg. Der klarte jeg å trø over, så jeg falt jo og klaget litt til ida om hvor vondt det var. Da jeg fikk meg på beina sa jeg: Kor e klassen?
vi løp bortover korridoren, men de var ikke til å se. Så gikk vi å kikka litt i noen rom og inn ett par dører men vi fant dem jo selvfølgelig aldri.
Så vi var nødt til å spørre en random mann om han kunne hjelpe oss. Vi fant dem ikke da heller, og han var nødt til å følge oss ut. Mens ida klaget til meg om at ''nu kommer vi til å få masse kjeft!!!'' tok jeg å ringte min kjære tvillingsøster for råd. det endte opp med at jeg heller MÅTTE fortelle henne denne vitsen:

hørt om elgen som bada i elva, så ble den rein å da va det (h)jort?
vi lo så lenge ufffff..


Men jeg og ida fant veien tilbake til det andre bygget i nrk, og satt oss i resepsjonen. Der satt Leif helge, som går i klassen våres. Han hadde tydeligvis vært på do akkurat da omvisninga skulle begynne, hahahah. Så han hadde sotte der hele tiden. Da vi så klassen komme tilbake til resepsjonen fikk jeg og ida kjeft. Eller, de kom til meg og ga meg alt. FML.
etter det shoppa vi ofc, og som dagen før, skulle vi døgne. Det gikk jo til nato det og.

Det er ingen vits i å fortelle om den dagen da vi reiste hjem. det var såpass enkelt at klokka halv sju tok vi trikken til oslo s tror jeg, så tok vi flytoget til gardemoen og fly derfra til kirkenes. Så tok vi buss fra kirkenes til vadsø, og vipps var vi hjemme.
______________________________________________________________________________________________

Også har sikkert noen hørt at jeg skal ta piercing i nesa? For mamma er det greit, trodde jeg..
Siden vi hadde den kleine samtalen i bilen idag da vi kjørte til stallen:

Elise: Mamma, du vet at vi blir nødt til å snakke om det en eller anna gang uansett. Kan vi få ta piercing den her måneden?
Mamma: Det e nu mange ting vi må snakke om før det. F.eks blomsten og bien...*blabla*

Herregud altså.... say no more.

Men da vi var ferdig i stallen møtte vi på pappa på vei hjem. Han er jo sånn som er imot alt som kalles piercing, løshår, sminke, hårspray, slettetanger, hettegensere som er dyrere enn 200 kr osv. Den typiske pappaen, men så har jo jobben hans ødelagt psyken hans litt.
Med engang jeg og vilde bare nevner ordet piercing blir han utrolig sur å sier: slutt å snakk sånt tull.

Derfor sporte vilde pappa i bilen om vi kunne få det. Han sa jo som vanlig: nei hoff, slutt å snakk om sånt tull.
Da brøt jeg meg inn å sa: Jamen det e jo urettferdig at du får ta spontane tattoveringer når du e på ferie osv. Du liker jo tattoo's, å ingen nekter dæ å ta det. Men når æ å vilde vil ha piercing, så får ikke vi det. Å det e jo urett, me tanke på at det e noe vi liker, og noe vi syns e pent.

Da sa han: hmm jaja vi får snakke om det.

jeg syns vi rodde den ganske godt i land :D
Men da tenkte jeg at jeg skulle ha en liten stein på sia av nesa, slikt:Da må man renske hullet 3 ganger for dagen i 2 uker. etter 2 uker må man renske det 2 ganger for dagen. hvor lenge aner jeg ikke. Men etter 8 uker kan man bytte piercing. Da har jeg tenkt til å bestille denne skjønnheten:


<3333

Jeg vil også bestille en ring til nesa. Mange misforstår når jeg sier det. De tenker på septum, men det er ikke det jeg mener. Jeg mener dette:Æsjæsjæsj, stygt bilde, men det var det eneste på google som jeg fant av nøyaktig sånn ring som jeg vil ha. Minus det tykkeste som dere ser. Men jeg sliter med å finne en nettside der jeg kan bestille en sånn :((
Så hvis noen vet, skriv i kommentarfeltet.lol, laga i full fart i picnik, siden jeg må legge meg straks før det blir kela her hjemme. Men jeg har prøvd å sette ring i nesa på ordentlig, og så det faktisk ganske bra ut. Kanskje jeg legger ut bilde da av det.

- Har du piercing? i såfall, hvor?

gud nait ♥

7 kommentarer

MARIANNE

02.jun.2010 kl.08:27

SV: tihihihi, du vet nu sommeren her i vadsø :( tommel ned

elisejohnsen

02.jun.2010 kl.14:49

åja ja :(

Dennis

02.jun.2010 kl.15:04

haaha, det bilde tokk æ av dæ ;D(det fra oslo)

MARIANNE

02.jun.2010 kl.19:17

du passa skikkelig til hull i nesa, btw :D fina!

<3elisejohnsen

02.jun.2010 kl.21:03

Dennis: haha ja :D

MARIANNE: har jo ikke tatt enda, men thanks :D<3

pålina

03.jun.2010 kl.11:42

æ har snakebites og hull i navveln å snart skal æ ta septum åsså! :D å du passa hull i næsa dritbra!

elisejohnsen

03.jun.2010 kl.12:41

pålina: vet :D awitakk<3

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits