Endelig helg!


Katy perry ft Snoop dog - california girls (?)


Idag hadde vi engelsktentamen. På del en skulle vi lese en tre siders lang tekst, og svare på 5 spørsmål til den, tror jeg. Så skulle vi skrive stil. Da valgte jeg oppgave en, der jeg skulle skrive om en katt som het Cleo, og hun havnet på gata men ble tatt vare på av et dyrehjem elns. Det var liksom utgangspunktet i historien som jeg måtte ha med. Det andre valget mitt var å skrive om venner, der overskifta skulle være ''Friends''. Egentlig angrer jeg på at jeg ikke skrev om det.
Men jeg endte opp med å skrive en 2 siders historie om en stakkars katt. Hahaha, kan ikke tro jeg gjorde det. Men jeg ble ferdig med hele tentamenen kvart over ti, så sa de at jeg måtte vente til klokka 11 før jeg fikk dra. Min reaksjon var jo å si: ''Ehm, må æ sitte å stirre på arkan i 45 minutt??''. Svaret ble jo selvfølgelig ja, og en sur elise trasket tilbake til pulten.

Vilde, søstra mi, ble ferdig ett kvarter etter meg, så klokka 11 dro jeg, hun og mamma på kafe. Jeg var jo selvfølgelig gretten fordi jeg hadde fått lite søvn, og begynte å ramse opp alle stygge ord jeg kunne finne, bare fordi hun parkerte
100 meter fra kafeen istedefor å parkere rett utafor. Så når den stakkars dama på kafeen i disken spurte om vi fikk bestilling osv, så jeg bare på hun med det stygge blikket uten å si et ord. Hun fjernet blikket umiddelbart da. Huff jeg har dårlig samvittighet nå!
Ting ble heller ikke bedre for meg da det satt seg en svensk familie med små dritunger ved siden av oss. hun lille jenta stirra hull i meg, så jeg bestemte meg for å møte blikket hennes. Tror det skremte hun litt, siden hun så ikke så mye på oss etter det. *klapper*.
Mens vi satt på kafeen begynte jeg og vilde å argumentere om hvorfor vi burde få lov til å ta piercing. Jeg syns så synd i mamma når vi rotter oss sammen mot hun! Hun kan jo ikke forsvare seg selv, stakkars dame. Men det endte opp med at vi gikk på salong Cheri, og ble enig om at vi fikk ta nesepiercing, men vet ikke enda når.Hvor fint er ikke det? Jeg vurderte faktisk å ta septum istede for en liten stein på siden av nesa, men det er jo en stor sjanse for at jeg ikke kler det, så jeg vet ikke helt hva jeg skal gjøre.

Men i ettermiddag dro jeg til Chanett og Laura. Vi satt som vanlig på dataen og snakket med 5678 folk mens vi tullet med odin, hørte på musikk og snakket om et viktig tema i jenteverden: gutter. Når det gjelder det temaet har jeg ikke vanskelig for å åpne meg i det hele tatt, siden det blir bedre av å bare snakke om det og få noen gode råd.
Så gikk vi på kiwi der jeg kjøpte en stratos, og laura og chanett kjøpte sjokolademelk og litt smågodt osv. Selvfølgelig begynte det å regne da vi gikk hjem, i tillegg til at det var motvind. Regn + vind = min verste fiende.
Det endte opp med at en misfornøyd elise gikk et lite stykke baklengs hjemover mens hun forbannet været og Vadsø.


Odin

Chanett

hahahah hæmma hånd!

Hhahahha tok screenshot fra noe jeg filmet.Sorry chanett :d


Også er det jo helg nå! Jeg kommer til å sove masse i helga siden jeg døgna to dager nå i uka. Derfor er jeg så utslitt.
Jeg hadde også tenkt meg til vardø imorgen, men jeg ombestemte jeg, tåler rett og slett bare ikke trynet på enkelte der.

- Hva har du gjort idag?

xoxo

2 kommentarer

Frid-Helen

31.mai.2010 kl.20:48

Kan du ikke ta en ring på siden av nesa så får du en slags mellom ting fra liten stein og septum :)

elisejohnsen

01.jun.2010 kl.16:39

jaaa, var det jeg tenkte :)

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits