Lars Tangen my hero!


Miss Sofy - welcome to paradise ♥

Jeg har ikke vært fast leser av Lars Tangen sin blogg før, men den siste måneden har jeg funnet bloggen hans ganske intressant og spennende. Derfor har jeg klikket meg oftere og oftere inn på gaybloggen hans, og til slutt har jeg da blitt fast leser av den.


Ahh, tidenes fineste bilde av han! ♥ neida, men jeg beundrer han for at han tørr å legge
så ...stygge...rare... merkelige bilder av seg selv ut på bloggen hans som er synelig for hele Norge
og resten av verden (?).
Anyfag, man kan jo heller ikke si at han har verdens styggeste utseende, for det har han sletts ikke. Jeg syns han ligner på en søt Ken dokke, hvis man ser på brunfargen, det svarte håret og de.. platiskklignene øyenbrynene hans.
Egentlig syns jeg han er ganske så fin, men gutten er jo litt for tynn, i og med at han har hatt anoreksia. Vet ikke om han enda har det? Hmm, jaja.
Hvis man leser innleggene hans legger man faktisk merke til at det er umulig å lese de uten å le litt. Jeg lo en del da jeg leste hans mening innen politikk osv:

''Innvandring:
JA til å slippe inn i Norge til alle som vil arbeide eller ta utdanning her! Og også til flyktninger fra katastroferammede områder! Men ikke til de som kommer hit for å snylte på staten ved å ligge hjemme på sofaen og misbruke khat mens man voldtar alle blonde jenter med utringning og samtidig banker de syv konene sine.
Ganske enkelt og logisk i grunn.''

Hahaha, godt sagt synes jeg! Han har jo noen poeng i det han sier, i tillegg til at han gjør det morsomt å lese. Tipper han fikk ett par sterke 5'ere på ungdomsskolen da han skreiv artikler, historier og anmeldelser.

- Hva syns du om Lars Tangen?

fyi, vi har norsk tentamen idag, og jeg får ikke sove :(((( driiit, i tillegg har jeg ikke forberedt meg noe! FML.

3 kommentarer

IngridKKalvik

27.mai.2010 kl.14:42

jeg digger å han! :D
faktisk, så hadde jeg å ett innlegg om han på min første blogg :D

elise johnsen

27.mai.2010 kl.15:27

haha :D

malene

28.mai.2010 kl.21:50

besøk bloggen min !

liker leeeego <3

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits