hey there, i like your hair!


 I Like Your Hair - Scotty Vanity

Jeg får en del spørsmål daglig om håret mitt og litt om sminken min. Det blir veldig mye å måtte forklare det til på nytt til forskjellige personer. På den forrige bloggen min og bloggen før den fikk jeg også en del spørsmål om det.
Derfor tenkte jeg at det blir mye lettere å skrive det på bloggen, så slipper jeg å si det gang på gang til de som lurer. Her er de mest stilte spørsmålene om håret mitt:

Hvor lang tid bruker du på å ordne det?
Jeg begynner på håret mitt klokka syv på morgenen, da sletter jeg det i ca 15 minutter, så bruker jeg 3 minutter ca på å ta på clipsene også tupperer jeg til slutt. Jeg har i det siste hatt veldig mange bad hairdays, så da kan jeg ende opp med å holde på med volumet til kvart på åtte. Men vanligvis er jeg ferdig med det i halv åtte tiden.

Kordan får du håret så stort?  vanskelig settning å skrive på bokmål,haha:
Da mener de hvordan jeg får håret så stort. men, jeg tupperer det som sagt. Det er ganske enkelt, men siden jeg bruker clips har jeg veldig lite hår å tuppere, derfor har jeg begynt å få ganske lite volum i håret mitt. Men da bruker du en kam, løfter opp litt av det øverste håret og tupperer det. En del vet heller ikke hvordan man tupperer, men det er så enkelt at du børster motsatt vei enn det du pleier. Du må børste innover mot hårrota. For å få ett varig resultat bruker jeg å spraye hårspray der jeg har tuppert, og det funker kjempebra. Men tuppering sliter på håret og er veldig vanskelig og smertefult å børste ut etterpå.

Hvor kjøpte du clipsene dine?
De bestilte jeg fra en jente på nettby som jeg tilfeldigvis trykket meg inn på når hun var på toppen. Det sto på profilen hennes at hun solgte clip on 65 cm til 999 kroner. Hun hadde også lagt ut en del bilder av clipsene og jeg ble veldig fristet til å kjøpe fra hun. Så jeg tok kontakt (uten mamma sin tillatelse, haha), ble til slutt enig med mamma om å bestille også sendte hun dem i posten til meg. Det tok litt mindre enn en uke før jeg fikk pakken, siden hun bor på sørlandet.


- dette bildet ble tatt bare noen få timer etter at jeg hadde fått dem. Da var håret utrolig tynt, glatt og 65 cm langt. Som dere ser nådde det helt ned til navelen min. Men bare noen uker etter vasket jeg dem, og da klarte jeg å vaske dem med volum shampoo og balsam. Hohohooh, jeg har aldri sett så tykke clips før! Men nå har jeg klippet de litt selv ca 10 -15 cm.


- Dette bildet ble tatt i oslo på Torsdag. Dere ser hvor mye jeg har klippet dem, og jeg syns de ser mye mer naturlig ut nå. De er også lettere å ordne nå, men jeg skulle gjerne hatt dem 5 cm lengre, menmen. Til sommeren skal jeg kjøpe nye igjen så det gjør ikke så veldig mye. Får nesten bare holde ut.

Det var de tre spørsmålene jeg får mest. Noen spørr også om ikke det er slitsom. Ja det er det, men man må lide for skjønnhet :) i tillegg har jeg tuppert håret hver dag og brukt clips hver dag i godt over ett år nå, så jeg er ganske vandt til det.
Det er faktisk bare ett spørsmål som jeg får en del om sminken min, og det er hvordan jeg får sånn øyenskygge.
Faen,
jeg finner ikke ett bilde av hvordan øyenskyggen min ser ut. Men hvertfall, her er ''oppskriften'':

1. Jeg bruker en veldig lys beige farge fra Max Factor som basic øyenskygge. Den er veldig lys, derfor tar jeg litt ekstra på selve øyenlokket og gjør den svakere opp mot øyenbrynet. Da får man mer ''glød'' og highlight til øynene. Jeg påfører den helt inn til øyenkroken og litt inn på sia av nesebeinet.


2.  Deretter påfører jeg en brun øyenskygge fra Hello Kitty (haha ja, lol) helt ytterst på øyet. Jeg bruker å ta veldig mye lys øyenskygge og veldig mye av brunfargen. Så blender jeg det inn mot midten av øyet, men ikke lenger enn det. Denne effekten skal automatisk få øyet til å se større ut hvis man gjør det riktig. Dette hjelper veldig bra mot de som har små øyne, som f.eks meg. PS: det er VELDIG viktig å ha en myk overgang fra den brune øyenskyggen til den beige.Denne videoen viser nøyaktig hvordan jeg tupperer håret mitt. Det er også veldig viktig å huske å tuppere bak på hodet, hvis ikke får du volum på siden av hodet, også er det helt flatt bakpå.
Og hvor søt var ikke hun dama? Herregud for en nydelig hodeform å kinnbein :) jeg digger også sangen som begynner på 0:39, så jeg måtte bare laste den ned til itunes♥Denne dama viser også veldig godt hvordan man lager den typen smokey eyes. Bytt ut svartfargen med bruk, og slik sminker jeg meg :) Grunnen til at jeg velger brun øyenskygge istede for svart er fordi jeg har grønne øyne og brunt hår. Da passer det utrolig fint med brun øyenskygge.

- Hvordan ordner du håret ditt? forresten, sorry for langt innlegg.
- Jeg vurderer også å lage min egen hårvideo, noen som har lyst til at jeg skal gjøre det?

Chiao♥

5 kommentarer

IngridKKalvik

26.mai.2010 kl.18:16

bra svart :)

Marie Raaby

26.mai.2010 kl.18:41

Jeg har krøller og allerede ganske mye volum. Men bruker hårspray vis jeg liker hvordan krøllene mine ser ut, så de holder seg slik. Også setter jeg det opp noen ganger. :) Men, ikke noe annet. Var i en stund jeg bare slettet det, men det ble så slitt, så jeg sluttet å gjøre det.

<3elisejohnsen

26.mai.2010 kl.20:10

Marie Raaby: Ahaa, men de som har krøller får mere volum som oftest, og når man sletter det faller liksom hele håret ned og da mister man volumet ;p

jeg har også fått utrolig slitt hår etter at jeg har slettet det.

<3 LISEMALEEN

26.mai.2010 kl.20:31

JA!, du burde lage hårvideo!

Chanett Pleym

27.mai.2010 kl.13:25

lag en hårvideo! :D

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits