Den nakne sannhet


Miley cyrus - i hope you find it

Jeg føler ett viss ansvar til bloggen min, og det er blant annet å være ærlig mot de som faktisk leser den. Jeg vet at en del syns jeg er så bimbo, jålete osv, men jeg ser faktisk ut som en normal, trøtt ungdomsjente når jeg ikke sminker meg og fikser håret.
Jeg har faktisk aldri vurdert å legge ut bilde på bloggen min av meg selv uten sminke eller fiksa hår, men nå bestemte jeg meg plutselig for det siden i det siste har jeg blitt kalt litt mer fjortis enn vanlig. Da er det vell på tide å vise at jeg faktisk må jobbe for å se ut sånn som jeg gjør i skoletiden osv.HAHAHA jeg ser så mye feitere ut uten sminke.. Ser ut som øyensminken som får øynene til å se større ut funker ganske bra. Skammer meg allerede, uffffffffffff.. Jeg får også kommentarer fra Vilde om at jeg ser mye snillere ut uten sminke og fiksa hår, haha. Nok en grunn til at jeg faktisk sminker meg såpass mye og bruker så mye tid på håret mitt. Men jeg vil at folk skal vite at jeg ikke er ''perfekt'' som noen sier. Jeg sier heller ikke dette fordi jeg syns selv jeg er det, for dere ser på bildet at det er jeg langt ifra!
Man ser tilogmed det stygge røde arret mitt på nesa som jeg pleier å drukne i consealer.
Dere ser også at øyenbrynene fins nesten ikke. Håret ser også ut som et fugleskremsel og tuppene mine ser ikke ut, selv om bildet ble tatt 2 uker etter at jeg stussa meg.
Men nå syns jeg at jeg klager noe syykt, og det kan framstilles som oppmerksomhetssykt, så det setter vi en stopper for.

- har du lagt ut bilde av deg før uten sminke og fiksa hår?
- ser du noe forskjell på de to bildene?

chiao ;*

8 kommentarer

Chanett Pleym

26.mai.2010 kl.00:57

du e fin uansett du ;*

<3elisejohnsen

26.mai.2010 kl.00:58

naaw :D<3

Christel

26.mai.2010 kl.10:24

Haha at det går an å synke så dypt :'D

kamilla thuv solli

26.mai.2010 kl.10:52

Du e jo kjempepen både med og uten sminke! :D

elise johnsen

26.mai.2010 kl.15:57

naw takk :D

Christel: jeg så den meldinga du skreiv til vilde, hahaha ;*

xVerax

28.mai.2010 kl.19:45

Du er jo dødspen uansett du *-*

sv: takk :3

<3elisejohnsen

28.mai.2010 kl.22:18

xverax: naw takk :D

mARTINE LAITI

02.jun.2010 kl.00:37

herregud, du e jo kjempe pen uansett! ser såvidt forskjell :-)

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits