G.N.O og gårsdagens outfit

Igår overnattet jeg hos Ingeborg med chanett. Vi gikk ned til narvesen for å kjøpe godter, og da var det noen utlendinger der som stalket oss... ikke gøy. Men vi overlevde.
Da vi kom hjem til Ingeborg så vi på Tvillingbytte og high school musical 2. Etter det gikk vi på dataen , og snakket med mange folk og hadde web. Jeg og chanett var litt i det gale hjørnet, og endte opp i senga, hun underst og jeg oppå,hahah. Men det var selvfølgelig en kødd.

Mora til Ingeborg bestemte seg for å ta nettet klokka 12. skikkelig nedtur da, hva skal man liksom gjøre uten internett? nei uff.. Jeg spurte jo selvfølgelig om vi kunne gå å skru på internett når mora hadde lagt seg, men det var uaktuelt siden hun hadde den knappen inne på soverommet sit. Bah.
Jeg ringte nicolai, og chanett ringte pål martin for å ha et tidsfordriv. Viste seg at det ikke var nicolai jeg hadde snakket med i noen timer, men Andreas borgersen. Haha et stk skuffa elise.
Da vi våkna klokka 11:59 valset jeg ned i tskjorta og string, og chanett og ingeborg i tskjorta og trusa for å lage oss frokost. Etter det ordner vi oss og så måtte jeg hjem. Ellers har jeg slappet av hele dagen,noe som har vært utrolig deilig.





Gustav er så søt<3 hun er en jente btw, med verdens kuleste navn.



Dagens outfit:

Tskjorte H&M Tights Only Converse Dinsko Trench coat ?
Alle klærne er kjøpt i oslo :)

- hva har du gjort idag?

2 kommentarer

IngridKKalvik

23.mai.2010 kl.23:39

ikkemyeee :)

Hanne

24.mai.2010 kl.00:06

Ingeborg var dritpen med klips!

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits