Oslo #1

Siden vi var 4 daga i oslo og det skjedde en del hver eneste dag, velger jeg å skrive ett innlegg til hver dag.

Tirsdag: Vi møtte utfor Rema 1000 klokka halv 8, og dro med rutebussen der ifra til Varangerbotn klokken 8.
Da vi kom til Varangerbotn skiftet vi buss. Hele bussturen var igrunn utrolig lang, hele 3 timer. Jeg og ida satt sammen hele veien til flyplasssen. Dere kan tro hun fikk en del tilsnakk fra med når hun alltid avbrøt meg da jeg hørte på musikk, enda jeg hadde advart henne om at jeg ikke liker å bli avbrytt når jeg hører på musikk.
Unnskyld ida♥ Jeg fikk også vite at jeg hadde den største kofferten med meg, hahah.


Hahahaha ett stk trøtt christian.

Da vi kom til flyplassen i kirkenes, måtte vi vente 1 time elns før flyet våres gikk til oslo. Jeg og ida var veldig sulten siden vi ikke hadde spist frokost. Derfor kjøpte vi oss et stort pizzastykke på Narvesen på flyplassen og delte det. Vi kjøpte også to flasker Vossvann.Alle snakker om at Voss vann er norges reneste vann, kjendisvann osv,  men jeg syns det smakte fælt. Da man drikker det smaker det godt, men ettersmaken smaker støv.. Men så var det kjøpt på narvesen, og da er det kanskje ikke så rart.
Da flyet endelig gikk, fikk jeg, ida og Laura sete ved siden av hverandre. På andre siden av oss satt to turister, et gammel ektepar. Dama stirra sinnsykt mye på meg, og det fristet mange ganger og bare kjefte på hun, selv om hun ikke ble å forstå noe.

søte chanett hadde DEt fettgliset på seg da jeg tok bilde, og så snill som jeg er sensurerte jeg det.
Np søta♥Da vi landet på Gardemoen var det utroooolig varmt! 17-20 varmegrader. Det er ganske  varmt for oss som har rundt 12
varmegrader på sommeren.
Da vi kom til Perminalen kastet vi koffertene fra oss på hotellrommene, og sprang rett ut på karl johan. Jeg var så heldig at jeg fikk dele rom med Ida og Laura.
Ida og jeg gikk til H&M, Bik Bok og Cubus. Da vi var på H&M fikk jeg en telefon fra Johan. Han sa at han var med Olav, og det trodde jeg selvfølgelig ikke på. Men da jeg så olav ble jeg syyykt glad.
Først dro vi på McDonalds, og da tok de mobilen min..... Olav stakk av med den på H&M, og fikk 20 kroner av meg da han ga den tilbake,hahaha.
Så dro vi en tur til Slottet, for å se på Gardistene.


Olav♥ beste bildet jeg fikk av han, ''linselusa''.

hahahahahhaha døde! søt hansi.

Men etterhvert dro vi derifra, og til Jan Thomas sin salong. Johan bestilte time der til Onsdag klokka 14:15. Det kostet 950 kroner for å få KLIPPET håret der. Heldigvis for johan har han råd til å drite peng.
Etter det dro vi tilbake til Karl Johan. Øverst i Karl Johan der Paleet elns er, er det jo en sånn vanngreie. Jeg bøyde meg ned for å kjenne på vannet, og da kom johan og olav å dytta meg uti! Heldigvis var det bare veska og den høyer foten min og litt av håret som ble vått. Olav bestemte seg for at han ikke var ferdig med å plage meg, og spytta en stor slushkule i hodet mitt. ♥takk for den du♥

På kvelden gikk vi til Akerbrygge på Peppes Pizza for å spise der. Enya hadde med seg tre bekjente. De het Cameron, Robin og Øystein. Jeg ble kjent med Øystein og Cameron, de var kjempesnilleee♥
Ellers skulle jeg, ida og Laura døgne til Onsdagen. Men det klarte vi selvfølgelig ikke. Jeg skulle bare legge meg på senga i 3-tiden på natta, og etter 5 minutt slokna jeg. Da jeg våknet klokka halv åtte var sminken under øynene mine, clipsene var dredsaktig og krøllete. Vi som hadde avtalt at vi skulle være mest våken når vi spiste frokost osv. Hahha jeg tror vi var de som varm mest trøtt.

sneiks;*

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits