vardø

På torsdag kjørte min elskede pappa meg til vardø for å være med benedikte. Da jeg kom til hun i 3 tia så vi på One Three Hill, H&A, og etter det dro vi ut. Jeg var godtersugen, som vanlig, derfor fikk jeg benny å noen flere med meg på Odd. Jeg husker egentlig ikke hva vi gjorde etter det, hahah. Korttidshukommelse, eller hva? Lol. Men på kvelden dro vi ut i bingen, og etterhvert kom det mange flere dit. Til slutt var vi 17 personer der. Jeg telte alle faktisk.
Etter en liten stund satt jeg og andreas oss ned litt, og da kom Thomas Ebeltoft bak meg og tømte masse vann ned i ryggen på meg! selvfølgelig ertet jeg han med å si at det der er ikke dynking. Noe som endte opp med at når vi skulle dra kom han løpendes etter meg. Han tok meg nesten igjen, selv om jeg hadde 10-15 meter forsprang. Til slutt måtte jeg faktisk løpe ned i fjæra, siden sjokoladekondisen streika totalt. Han dynket meg heldigvis ikke da.
I 10-tiden dro jeg og benedikte inn for å se PH og spise litt. Da det var ferdig dro vi ut igjen til bingen. Pappa ringte meg i 11 tiden, og da skulle andreas snakke med pappa for andre gang den dagen. Pappa sa bare: Nei, æ skal ikke snakke me den skitongen.
hahahah lættis! Jeg hadde også lovet pappa å ringe han da jeg dro inn igjen, noe som jeg glemte. Han klikka jo helt, og nå får ikke jeg dra til vardø på en stund igjen. Bah.Skillet - ComatoseSe solnedgangen :o 


>gjort noe de siste dagene?

- pusspuss ;*

3 kommentarer

Ida Mathisen

15.mai.2010 kl.19:04

du må lage header :D<3

elisejohnsen

15.mai.2010 kl.19:16

jada, skal lage imårn ;*

Ida Mathisen

15.mai.2010 kl.19:17

nei, du må gjøre det idag;*

Skriv en ny kommentar

<3elisejohnsen

<3elisejohnsen

14, Vadsø

elinora@nettby

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

Kategorier

Arkiv

hits